INTREBARIFRECVENTE

Ce este IPTV?

Ce aplicatii IPTV pot folosi pentru serviciul IPMETV™?

Ce este IPTV?
  • Serviciile noastre sunt compatibile cu toate aplicatiile care suporta tehnologia IPTV. Nu aveti nevoie decat de un dispozitiv ce suporta o astfel de aplicatie si de internet! Fara antene satelit sau cabluri conectate prin casa care incurca.
  • TV > Smart TV – recomandam: Smart IPTV, Net IPTV sau SS IPTV. Daca aveti un televizor normal va trebui sa cumparati un MAG sau un android box. Contactati asistenta pentru indrumare detaliata.
  • Android: GSE Smart IPTV / Smart IPTV Romania / IPTV – toate acestea fiind disponibile pe toate dispozitivele cu Android, inclusiv Android box.
  • iOS: Flex IPTV / GSE SMART IPTV

Nota: daca nu stiti cum sa va urcati playlist-ul, atunci urmariti blog-ul pentru tutoriale video ale tuturor aplicatiilor: BLOG

Atentie: aceste aplicatii le recomandam noi, insa orice aplicatie contine „IPTV” ar trebui sa fie compatibila cu serviciile noastre.

In cat timp voi avea acces la serviciile IPMETV™?

Serviciile IPMETV ROMANIA se activeaza manual de catre operatori.
Platile vor fi verificate si aprobate de catre operatorii nostri de luni pana duminica intre orele: 16:00-22:00 fusul orar din UK.
Atentie dupa ce va fi verificata plata si serviciul va fi activat veti fi notificat prin e-mail.
Va multumim pentru rabdare si buna intelegere!

#IPTVRomania

De pe cate dispozitive pot accesa simulta serviciul?

Abonamentele includ una sau pana la 4 conexiuni simultane (exemplu: Smart TV și PC sau PC și Telefon ori Telefon și Set TOP Box), dar contra cost contul poate fi upgradat pana la 4 conexiuni simultane. Pretul unui dispozitiv extra este de 1 euro.

Daca am internet slab, pot viziona?

Ce este IPTV?

  • Daca nu sunteti sigur de conexiunea de internet, mai intai recomandam sa achizitionati un trial pentru a vedea cum se comporta. Pentru canalele SD aveti nevoie de minim 1 mbps download, canalele FULL HD = 5-8 mbps download, iar 4K = 10+ mbps download.
  • In cazul televizoarelor va recomandam sa mufati cablu de internet direct in acesta daca este posibil.

Ce servicii va oferim

Ce este IPTV?

IPMETV pune la dispoziția clienților servicii interactive de televiziune digitala Românească în format IPTV la cea mai stabila și garantata calitate: SD/HD/Full-HD/2K si 4K.
Serviciile pot fi accesate prin intermediul internetului de pe orice continent cu anumite dispozitive și aplicații destinate iPTV.
Echipa Ipmetv Romania cu o experiența bogata în industria de transmitere a canalelor TV romanești și transformarea lor în format digital IPTV, garantează clienților un bitrate stabilit în funcție de formatul canalului și calitatea audio/video: SD= 1,2 Mbps, FHD=3,1 Mbps, 2K=5-10 Mbps , 4K=10+ Mbps.
Cu serviciile oferite de Ipmetv  va permite încărcarea canalelor instant în dispozitivele și aplicațiile destinate IPTV oriunde și prin orice tip de conexiune la internet: FIBRA, ADSL,Wii-Fi, 4G ,3G.

Sunt probleme tehnice, ce fac?

Ce este IPTV?

  • In cazul in care ati sesizat faptul ca mai multe canale nu functioneaza, atunci va rugam sa verificati intai conexiunea dvs. la internet, iar mai apoi dispozitivul de pe care vizionati sau incercati un alt dispozitiv pentru a testa serviciile daca functioneaza.
  • Daca toate testele au aratat ca problema persista si este o defectiune tehnica de la noi, va rugam sa ramaneti calmi deoarece avem alerte si stim cand se intampla o astfel de situatie, iar daca se intampla lucram pentru a remedia in cel mai scurt timp. In cazul in care se lucreaza la programe pentru o mai buna functionare, nu veti fi anuntati in prealabil. Astfel, rugam sa va pastrati calmul, iar daca in maximum doua ore canalele nu revin la normal, va rugam sa ne scrieti pe Facebook sau sa ne trimiteti un mail.

Te-ai lamurit ce este IPTV?