serviciul-iptv
august 6, 2022 0 Categories Tutoriale

Serviciul IPTV – Totul despre serviciul de IPTV

SERVICIUL IPTV – Totul despre serviciul de IPTV

Vizionarea serviciilor traditionale de televiziune dispare pe zi ce trece din viata noastra. In ciuda faptului ca sunt oferite peste o suta de canale, telespectatorii nu le pot viziona la timp sau cand sunt difuzate pe cablu TV, dar tehnologia avansata aduce solutia prin gama de servicii IPTV.

Telespectatorii isi pot viziona acum cu usurinta continutul preferat, folosind servicii IPTV, oricand si oriunde. Cu IPTV in Romania, puteti viziona continut live si preinregistrat doar printr-o simpla conexiune la internet.

In plus, veti obtine o gama mai larga de formate video din care sa alegeti in functie de retea si rezolutia ecranului. Un alt avantaj excelent de a avea serviciul IPTV este comunicarea bidirectionala cu acces pe baza de IP, in care spectatorii pot viziona produse media in regim personalizat. Practic, este un sistem in care serviciile TV sunt furnizate folosind Internetul, mai degraba decat formatele traditionale de semnal prin satelit, terestre si/sau TV prin cablu.

Cu toate acestea, ce are de oferit IPTV fata de metodele traditionale de transmisie TV? Cititi mai departe, pentru a afla beneficiile pe care IPTV le ofera utilizatorilor sai!

Iata motivele pentru care sa va achizionati serviciul IPTV:

 • Calitate mai buna a imaginii

IPTV este alimentat de internet, astfel incat calitatea imaginii va depinde de viteza de internet pe care o aveti.Serviciul IPTV este avantajos aici, deoarece vine cu fibra optica, astfel incat atunci cand il combinati cu Internetul optic, ii puteti maximiza caracteristicile si performanta.

 • Mai multe oportunitati de a alege

Cu IPTV, puteti trece de la emisiune la emisiune, urmarind orice vreti, fara a fi nevoie sa asteptati sa apara pe canalul vostru preferat.

IPTV nu are un program strict si nu va trebui sa va faceti griji ca pierdeti un episod sau un film. In plus, puteti intrerupe, sari sau derula inapoi pentru confortul dvs.

 • Viteza mai mare

Sigur, viteza depinde de calitatea dvs. de internet, dar pentru ca traim intr-o era mult mai moderna, aproape toata lumea are o conexiune la internet rapida si stabila, asa ca viteza nu va fi o problema.

 • Versatilitatea dispozitivului

Televiziunea prin cablu poate fi conectata, desigur, numai la televizorul dumneavoastra. Sistemul IPTV poate fi conectat la aproape orice dispozitiv utilizat, atat timp cat este logat in acelasi cont.

Asadar, daca copiii sau parintii nu doresc sa vizioneze acelasi film, puteti viziona cu totii emisiuni diferite simultan si pe diferite dispozitive. Fie ca este vorba despre televizor, laptop sau dispozitiv mobil, puteti vedea orice, oricand si oriunde, cu o conexiune stabila la internet.

 • Mai multe functii TV

In comparatie cu televiziunea prin cablu, IPTV ofera utilizatorilor sai functii si mai convenabile pentru a face serviciul lor de streaming mai placut, cum ar fi:

 • Controlul parental pentru familii.
 • Video la cerere, astfel incat abonatul poate solicita orice continut de la furnizorul de servicii.
 • Puteti inregistra continut, astfel incat sa il puteti viziona oricand
 • Un ghid TV interactiv, astfel incat sa aveti un orar de programe pentru toate canalele pe care le doriti pe parcursul zilei
 • Canale 3D pentru o experienta de streaming mai interactiva

serviciul-iptv

 • Pretul

IPTV Romania are mereu oferte si promotii la preturi accesibile, deoarece aceasta este o platforma relativ noua. Sigur, televiziunea prin cablu poate fi putin mai ieftina, dar primesti ceea ce platesti! Adaugati doar putin mai mult la factura dumneavoastra si puteti beneficia de avantajele oferite de serviciul IPTV.

 • Benefic pentru hoteluri

Da, IPTV este benefic si pentru proprietarii de hoteluri si statiuni, printre alte afaceri. Iata cateva dintre motivele pentru care hotelurile ar trebui sa il foloseasca:

 • Clientii au mai multe optiuni in privinta serviciilor de streaming, a filmelor si a emisiunilor prin care sa se relaxeze.
 • Puteti furniza informatii despre hotel si zona inconjuratoare.
 • Puteti folosi IPTV ca instrument de marketing pentru a obtine mai mult profit si a atrage oamenii sa va foloseasca serviciile.

IPTV este un remediu extraordinar pentru atunci cand nu stiti la ce servicii sa va abonati. Daca va regasiti petrecand timpul uitandu-va prin lista de emisiuni in loc sa le vizionati,serviciul IPTV este o alternativa sigura care ofera avantaje de neegalat.