gse-iptv-romania
mai 12, 2020 0 Categories Tutoriale

Instaleaza si configureaza corect GSE SMART IPTV

Programe Romanesti IPTV direct pe dispozitivul tau – Instalare si configurare aplicatie GSE SMART IPTV pentru vizualizare TV prin IP

 

Pasul 1

Cautam si descarcam aplicatia GSE Smart IPTV din APP Store. Este recomandata varianta PRO pentru a nu ne “bombarda cu reclame”.

gse-smartiptv-1

 

Pasul 2

Dupa ce aplicatia a fost descarcata, deschidem GSE SMART IPTV si stergem toate listele ce le avem acolo ca si exemple. In continuare cautam in partea stanga a ecranului un buton, meniul “settings”. Selectam meniul respectiv apoi apasam “Remote Playlist”.

gse-smartiptv-2

 

Pasul 3 

In urmatoarea faza se va deschide o lista de exemple Remote Playlist, putem sa le stergem sau daca nu ne incurca, le lasam acolo. Pe urma cautam in dreapta ecranului in partea de sus, simbolul ” + ” si-l selectam. Dupa ce am selectat simbolul, se va deschide un dialog unde trebuie sa selectam “Add M3U URL”.

gse-smartiptv-3

Pasul 4

Dupa ce am selectat “Add M3U URL”, se va deschide un dialog unde trebuie introdus un nume pentru Lista noastra de canale. In continuare introducem Adresa, sau link-ul, pe care l-am primit prin e-mail, sau pe facebook. Foarte simplu, copiem adresa primita si o lipim in campul respectiv apoi selectam butonul “Add”.

gse-smartiptv-4

Pasul 5

Selectam din meniul de canale ce vrem sa vizualizam “Lista programe TV – VOD Filme – etc”

Comanda un abonament cu Programe Romanesti IPTV -> Click aici

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golIntoarce-te la Shop