smart-iptv-romania
aprilie 23, 2020 0 Categories Tutoriale

Smart IPTV – Tutoriale de instalare

Cumpara un abonament IPTV cu peste 6000 de programe TV

In acest articol va vom prezenta cum sa instalati aplicatia Smart IPTV care o sa va ajute sa vedeti lista de programe IPTV  oferite de www.ipmetv.com pe aplicatia Smart IPTV.

Aceasta aplicatie este disponibila pentru televizoarele SMART TV.

Daca doriti sa testati aplicatia impreuna cu un abonament de al nostru, va rugam sa intrati pe www.ipmetv.com si sa achizitionati un abonament.

Urmariti sagetile si incepeti de la sageata nr 1

instalare-smart-iptv

 

Va punem la dispozitie si un video cu acest tutorial de instalare Smart IPTV :

Cumpara un abonament IPTV cu peste 6000 de programe TV

Vezi tutorialul aici – Youtube 

 

Serviciile noastre de IPTV Romania sunt accesibile de pe orice dispozitiv compatibil cu tehnologia iptv. Daca nu esti sigur daca dispozitivul tau este in regula atunci ne poti contacta!

Daca ti-a recomandat cineva un film/serial ? Vizioneaza-l fara costuri suplimentare cu abonamentul tau actual la IPMETV.

Datorita faptului ca avem peering excelent in toata lumea nu o sa aveti probleme de incarcare. Asigurati-va ca aveti minim 5mbps download.

Daca cumva te-ai saturat sa incerci tot felul de metode pentru a viziona canale IPTV din Romania atunci ai intrat pe site-ul potrivit. Alege pachetul pe care ti-l doresti din cadrul ofertei IPMETV si o sa fii extraordinar de multumit de calitatea canalelor TV si nu numai.

Daca nu esti sigur de calitatea serviciilor noastre IPTV Romania online nu este nimic, poti testa serviciile timp de o zi intreaga (24 ore) cu doar 1 euro.

Folosind produsul noastru de IPTV Romania veti putea urmari filme si seriale online fara costuri suplimentare. Totul este inclus in abonament.Iar calitatea VOD este de FULL HD si Ultra HD – 4K.

Oferim servicii de calitate de iptv romania online cu disponibilitatea de a testa serviciile timp de 24 de ore.

Alege-ti pachetul dorit chiar acum – Comanda un abonament chiar acum !